EnzyFuse 90tabs

 • Nou
 • Send to a friend

  EnzyFuse 90tabs

  EnzyFuse 90tabs

  Recipient :

  * Required fields

    or  Cancel

69,00 lei

ENZYFUSE BY GENIUSNUTRITION®
Desi nici nu ne dam seama, enzimele au un rol esential in aproape toate reactiile din organismul uman. Acestea intervin in transportul moleculelor, procesele metabolice, digestia alimentelor si absorbtia substantelor nutritive. De fapt, una din principalele functii ale enzimelor digestive este descompunerea substantelor nutritive astfel incat acestea sa poata fi absorbite in fluxul sanguin si utilizate la nivelul numeroaselor celule din corp.

ABSORBTIA PROTEINELOR
Absorbtia proteinelor se realizeaza cu ajutorul unei enzime numite proteaza. Deoarece proteinele sunt unitatile de baza ale tuturor celulelor, tesuturilor si hormonilor din organism, proteaza are o importanta deosebita pentru crestere si dezvoltare. Proteaza digera legaturile peptidice din moleculele de proteine. Prin scindarea acestora, sunt eliberati aminoacizii, care sunt apoi absorbiti in fluxul sanguin si utilizati pentru formarea de proteine.

UTILIZAREA CARBOHIDRATILOR
Fara enzima numita amilaza, corpul nu poate absorbi in mod eficient carbohidratii. Acestia reprezinta principala sursa de energie a organismului. Cand se consuma carbohidrati, amilaza este secretata de glandele salivare si de pancreas. Aceasta enzima descompune carbohidratii in molecule simple de zahar, precum glucoza, care sunt absorbite in fluxul sanguin.

DESCOMPUNEREA GRASIMILOR
Lipaza este o enzima cu un rol crucial in absorbtia corespunzatoare a grasimilor din alimente. Aceasta enzima este secretata in principal de pancreas, dar este produsa in cantitati mici si in gura si in stomac. Cand se consuma grasimi, bila secretata de ficat filtreaza moleculele de grasimi si le descompune in particule de dimensiuni foarte reduse. Lipaza descompune mai departe micile molecule rezultate in acizi grasi si glicerol. Substantele nutritive sunt apoi absorbite in sange si transportate la celule unde sunt utilizate sau depozitate. In organism, grasimile contribuie la absorbtia vitaminelor A, D, E si K si formeaza un strat protector pentru organele interne. In momentele in care cantitatea de carbohidrati din organism scade, grasimile reprezinta, de asemenea, o sursa de energie pentru acesta.

INSUFICIENTA ENZIMATICA
Insuficienta oricareia dintre enzimele digestive poate atrage un deficit nutritional. Enzimele digestive au rolul de a descompune substantele nutritive in molecule mai mici, mai usor de folosit de organism. Daca nu ar exista procesul de digestie, substantele nutritive nu ar putea fi absorbite in fluxul sanguin in forma lor naturala. Daca o enzima digestiva lipseste, organismul nu poate absorbi in mod corespunzator substanta nutritiva pe care aceasta o descompune. Acest lucru poate duce la diverse probleme de sanatate, de la simptome minore la boli grave. In astfel de cazuri, pentru o absorbtie corespunzatoare a substantelor nutritive, poate fi necesara administrarea de suplimente enzimatice.
 

Mod de administrare
➠ Se administreaza in fiecare zi 1 tableta dupa mesele principale ale zilei.

Atentie! Toate suplimentele se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase. Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor. Folosirea acestui supliment alimentar nu inlocuieste dieta normala si echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros.

Write a review

EnzyFuse 90tabs

EnzyFuse 90tabs

Write a review

PRODUSE SIMILARE