PROMOTII ACTIVE

PRODUSE NOICrestere masa musculara

 • NOU!

  GFX Gold combină prin tehnologia de ultimă oră ingrediente inovative pentru a te ajuta să obţii rezultate formidabile! Formula revoluţionară oferă exact ingredientele de care ai nevoie să îmbunătăţeşti performanţa, să stimulezi regenerarea şi să dezvolţi masa musculară.

  130,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  Creatina volumizează celula musculară, contribuie la creşterea nivelului energetic şi grăbeşte recuperarea post-antrenament. Este o substanţă naturală compusă din aminoacizii arginină, glicină şi metionină care sprijină producerea de ATP – sursa principală de energie a celulelor.

  28,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  Fiecare antrenament va fi un succes cu Xplode. Este un vasodilatator, un produs exceptional pentru cresterea muschilor! Xplode asigură asimilarea optimă a nutrienţilor, creşte rezistenţa fibrei musculare, grăbeşte regenerarea şi creşte volumul muşchilor.

  44,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  X-plode dilată la maxim venele şi prin formula exclusivă măreşte capacitatea de depozitare a creatinei în celulele musculare. Matrixul de creatină conţinut de Xplode asigură asimilarea optimă a nutrienţilor, creşte rezistenţa fibrei musculare, grăbeşte regenerarea şi creşte volumul muşchilor. Alege antrenamentele Xplozive!

  66,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  Beta alanina este un aminoacid care măreşte concentraţia intramusculară de carnozină, ceea ce duce la mai multă forţă şi rezistenţă la efort. Aceasta sprijină dezvoltarea masei musculare, îmbunătăţeşte anduranţa aerobă şi anaerobă, şi prin creşterea nivelului de carnozină contribuie şi la creşterea nivelului de oxid nitric (carnozina stimulează sinteza...

  49,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  Supliment alimentar, sub formă de capsule, ce conține extract standardizat din fructe de Tribulus Terrestris, o plantă populară printre atleți și culturiști pentru capacitatea sa de a crește nivelurile de testosteron și de a construi masă musculară.

  43,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  ZMA Tribulus este o formulă minerală anabolică special concepută pentru a suplimenta dieta cu aceste elemente.  Tribulus Terrestris creşte natural secreţia de testosteron prin stimularea producţiei de hormon luteinizant (LH). ZMA Tribulus este un produs revitalizant pentru bărbaţi, care stimulează libidoul.

  0 Review(s)
 • NOU!

  BCAAs 5000 LIQUID este un supliment alimentar sub formă lichidă, ce aduce un aport de 5000 mg de aminoacizi cu catenă ramificată / portie, într-un raport de 12:1:1, precum și o doză mare de vitamina B6.

  5,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

   Colagenul hidrolizat este un colagen simplu care a fost fragmentat în bucăţi mai mici de proteine, care poate facilita digestia şi absorbţia aminoacizilor din colagen la nivelul intestinului. Conţinutul de aminoacizi al hidrolizatului de colagen este identic cu cel al colagenului: 20 de aminoacizi, inclusiv 8 din cei 9 aminoacizi esenţiali.

  4,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  Hyper Mass (Biotech USA) TriCarbo Matrix: 3 surse diferite de carbohidrați, cu indice glicemici diferiți Complex proteic: 3 surse diferite de proteine Cu creatină monohidrată micronizată Fără zahăr adăugat Conținut ridicat de fibre

  62,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  Creatina volumizează celula musculară, contribuie la creşterea nivelului energetic şi grăbeşte recuperarea post-antrenament. Creatina monohidrat este folosită de organism la sinteza ATP-ului. Această substanţă, ATP-ul (adenozin trifosfat) reprezintă sursa de energie a contracţiei musculare. Deci, cu cât alimentăm muşchii cu mai multă creatină, cu atât vor...

  56,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  iMass este un produs revolutionar de ultima generatie cu cele mai puternice ingrediente fara zahar, pentru a spori recuperarea, forta, masa musculara si performantele.

  180,00 lei
  0 Review(s)