PROMOTII ACTIVECrestere masa musculara

 • Hyper Mass (Biotech USA) TriCarbo Matrix: 3 surse diferite de carbohidrați, cu indice glicemici diferiți Complex proteic: 3 surse diferite de proteine Cu creatină monohidrată micronizată Fără zahăr adăugat Conținut ridicat de fibre

  62,00 lei
  0 Review(s)
 • iMass este un produs revolutionar de ultima generatie cu cele mai puternice ingrediente fara zahar, pentru a spori recuperarea, forta, masa musculara si performantele.

  180,00 lei
  0 Review(s)
 • iGain esteun gainer de ultima generatie pentru persoanele care nu inregistreaza progrese in dezvoltarea masei musculare de tip somatic ectomorf (metabolism extrem de rapid) precum si pentru sportivii care au nevoie de un aport ridicat de carbohidrati cu absorbtie rapida si indice glicemic ridicat inainte si dupa antrenament

  155,00 lei
  0 Review(s)
 • Gainer Professional, supliment alimentar pentru cresterea masei musculare. Supliment alimentar, cu continut proteic ridicat, destinat sportivilor pentru a acoperi nevoile ridicate cauzate de efortul fizic intens, cu indulcitori.

  52,00 lei
  0 Review(s)
 • Reduceri!

  Culturiștii începători sunt interesați de un singur lucru: cum să câștige suficientă masă musculară rapid. Timp de decenii răspunsul a fost: Super Mega Mass 2000!

  167,00 lei 171,00 lei
  0 Review(s)