PROMOTII ACTIVE

PRODUSE NOISlabit si definire

 • Arzi de nerăbdare să dai jos stratul de grăsime care-ţi acoperă muşchii? Atunci ai nevoie de o “armă” eficientă. Burn Fx “atacă” grăsimea pe mai multe fronturi: accelerezi arderea grăsimilor, ai mai multă energie şi rezistenţă pentru a face mişcare şi reduci apetitul.

  26,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  Poate ai un fizic sculptural sub acel strat de grăsime…şi nu-l vei dezvălui niciodată, dacă nu-ţi schimbi stilul de viaţă. Ai hotărât în sfârşit că vrei să te simţi bine, să fii mândru de felul în care arăţi? Carnitine FX,varianta efervescentă(cu asimilare mai rapidă) pentru administrarea L-Carnitinei,este soluţia. Are un gust deosebit de plăcut şi fiind...

  0,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  Doze ideale de carnitină ambalate în fiole individuale! Carnimax este suplimentul perfect pentru energie maximă, metabolism intens al grăsimilor şi sistem cardiovascular sănătos. Carnitina este responsabilă pentru transportul acizilor graşi către mitocondrii (“uzinele electrice” ale celulelor), unde se oxidează pentru producerea de energie.

  3,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  Super Fat Burner - Produs pentru slăbit care eliberează organismul de depozitele inutile de grăsimi şi apă. Super Fat Burner a fost proiectat pentru a ajuta la optimizarea metabolismului grăsimilor, la arderea grăsimilor şi la creşterea masei musculare. Conţine ingrediente cheie cum este L-carnitina, potenţiatori ai insulinei şi energizante naturale.

  79,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU! Reduceri!

  Formulă cu efect termogenic puternic, destinată curelor de slăbire THERMO DRINE O formulă cu efect termogenic puternic, destinată curelor de slăbire. Conţine L-carnitină, guarana,crom picolinat şi alte ingrediente termogenice. Plantele medicinal care intră în componenţa acestui produs cresc nivelul de adrenalină şi sporesc energia.

  46,00 lei 49,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU! Reduceri!

  Thermo Drine Liquid - Concentrat energizant, cu un conţinut bogat de vitamine, cofeină, taurină, extract de ceai verde, colină, insoitol, si substanţe nutritive cu proprietăţi lipotrope.

  56,00 lei 62,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU! Reduceri!

  Liquid L-Carnitin + Chrome 500 ml Produs pentru arderea grăsimilor cu un conţinut de L-Carnitina şi crom. L-Carnitina este agentul transportor al grăsimilor. Odată ajunşi în mitocondriile celulelor, ajută la transformarea grăsimilor în energie, iar cromul reglează nivelul glicemiei, astfel reduce şi pofta de dulciuri.

  59,00 lei 62,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU! Reduceri!

  L-Carnitine 1000 Mg - Tablete de L-Carnitină cu o concentraţie de 1000 mg în fiecare tabletă.

  77,00 lei 79,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  L-Carnitine 2000, Fiole de L-Carnitină, cu o concentraţie de 2000 mg în fiecare fiolă. L-carnitină lichidă cu aromă de lămâie destinat persoanelor care se antrenează intens.

  6,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  L-Carnitina 3000mg in forma lichida cu aroma de lamaie destinat persoanelor care se antreneaza intens. Fiecare fiola contine 3000 mg de L-Carnitina si are o puritate de 99,9%, in comparatie cu puritatea de 70% a celor mai multe tablete cu continut de L-Carnitina.

  7,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  iCarnitine este o formula cu L-Carnitine concentrata de ultima generatie cu adaos de ingrediente extra pentru o eficienta sporita

  65,00 lei
  0 Review(s)