PROMOTII ACTIVE

PRODUSE NOILista produselor producătorului Biotech USA

 • NOU! Reduceri!

  CreaTOR (Nextgen 5) Cand folosesti CreaToR vei simti createrea rapida a masei musculare. Acest produs este dezvoltat cu serum de creatina pentru a maximiza volumul celular. CreaTor-ul este de 2000% mai efecient decat orice alta creatina monohydrata obisnuita, se absoarbe 100% direct in muschi.

  91,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU! Reduceri!

  Energy Gel - Complex energizant sub forma de gel, care contine un amestec format din trei carbohidrati, L-carnitina, taurina, vitamine si minerale, special dezvoltat pentru cei care practica sporturi de anduranta.

  6,00 lei 7,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU! Preț redus!

  7,00 lei 8,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  Hyper Mass (Biotech USA) TriCarbo Matrix: 3 surse diferite de carbohidrați, cu indice glicemici diferiți Complex proteic: 3 surse diferite de proteine Cu creatină monohidrată micronizată Fără zahăr adăugat Conținut ridicat de fibre

  62,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  Iso Whey Zero ajuta la sinteza proteinelor din ţesuturile musculare si va ajuta la recuperarea musculară, rezultatul utilizării va fi dezvoltarea musculară rapidă şi lipsa febrei musculare.

  77,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  ISOTonic (BioTech USA), este o băutură isotonică pentru energie şi hidratare în timpul antrenamentului. IsoTonic (Endurance Iso Rade) se absoarbe rapid, datorită conţinutului său bogat în nutrienţi. Este ideal pentru toate tipurile de antrenament. Hidratează şi încarcă organismul cu un surplus de energie pe toată durata antrenamentului.

  5,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  L-Carnitina 3000mg in forma lichida cu aroma de lamaie destinat persoanelor care se antreneaza intens. Fiecare fiola contine 3000 mg de L-Carnitina si are o puritate de 99,9%, in comparatie cu puritatea de 70% a celor mai multe tablete cu continut de L-Carnitina.

  7,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU! Reduceri!

  L-Carnitine 1000 Mg - Tablete de L-Carnitină cu o concentraţie de 1000 mg în fiecare tabletă.

  77,00 lei 79,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU!

  L-Carnitine 2000, Fiole de L-Carnitină, cu o concentraţie de 2000 mg în fiecare fiolă. L-carnitină lichidă cu aromă de lămâie destinat persoanelor care se antrenează intens.

  6,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU! Reduceri!

  Liquid Amino este o formulă de ultimă tehnologie care a fost ştiinţific elaborată pentru a construi masă musculară şi pentru a sprijini refacerea ţesutului muscular post-antrenament.

  85,00 lei 89,00 lei
  0 Review(s)
 • NOU! Reduceri!

  Liquid L-Carnitin + Chrome 500 ml Produs pentru arderea grăsimilor cu un conţinut de L-Carnitina şi crom. L-Carnitina este agentul transportor al grăsimilor. Odată ajunşi în mitocondriile celulelor, ajută la transformarea grăsimilor în energie, iar cromul reglează nivelul glicemiei, astfel reduce şi pofta de dulciuri.

  59,00 lei 62,00 lei
  0 Review(s)